Menu
Gildia Pióra na Patronite

` Niczego więcej . . .

` Twoje lekko spierzchnięte usta były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twoje suche, lodowate dłonie były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twoje silne, szerokie ramiona były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twoje herbaciane oczy były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twój smak, zapach były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twój uśmiech i głębokie spojrzenia były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twoja niepewność i bezradność były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

` Twój brak empatii i ucieczki słowne były dla mnie idealne.
Nie potrzebowałam niczego więcej.

"Nie widziałam cię już od miesiąca
I nic, jestem może bledsza
Trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca
Lecz widać można żyć bez powietrza."

~ Ewa Demarczyk - Pocałunki. ♥

4570 wyświetleń
48 tekstów
5 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    11 November 2012, 01:09

    to słowa pawlikowskiej-jasnorzewskiej, demarczyk to wyśpiewała ;)

    spokojnej nocy :)

  • Charlotte. . .

    11 November 2012, 00:52

    ` Dziękuję bardzo.^^
    Ja kocham całą tę piosenkę Ewy Demarczyk. ;D
    Też przesyłam uściski bo zimno. ; )