Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoje kłamstwa
Wyłożone na talerze,
drażnią moje podniebienie,
Rażą w oczy.
Pomocy!
Zniszczony wzrok.
Mrok.
Ślepcem się zwę,
widzę gdy chcę,
widzę, co chcę.
Tak lżej.
Nie widzę.
Nienawidzę.
Przeprosiny
Rzucone na tacę.
Wybaczyć? Niech stracę.
Żałobny marsz,
Ludzki jęk,
Psa szczekanie
Stało się.
Bez niej
Trudniej.
Z martwych wstanie?

2043 wyświetlenia
37 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!