Menu
Gildia Pióra na Patronite

O lesie

twoje inicjały i serce
mam wycięte
nie tak bezboleśnie
wrastają powoli
i nijak się ich pozbyć

próbuję kochać
już nie kocham próbować

sęk w tym
że nie potrafię być
źródłem domowego ogniska

próbowałam

13 590 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
  • Maria Goniewicz

    20 March 2014, 12:14

    @Lyla, dziękuję.

  • RozaR

    16 March 2014, 21:58

    A to ci feler. Niektóre kobiety tak mają.

  • vikkka

    16 March 2014, 18:10

    Ta przenośna myśl jest ładnie ujęta.