Menu
Gildia Pióra na Patronite

To co jest ważne

Twoje imię
Z moim połączone
Silną więzią
Niechaj już będzie
Bez znaczenia są tam jakieś
Przeszkody życiowe
Skoro to co powstało
Wykute ze szczerej miłości
Nie będzie niszczeć
Powiadają też
Że nieudana lokacja
Uczuć tych najdroższych
Prowadzi do bankructwa
A potem trudno jest
Ponownie zdobyć się
Na tak szczodry gest
Mnie to jednak nie grozi
Gdyż zauważyłem ciebie
Dlatego mam ten przywilej
Będę bogaty
Bo chwyciłem twoje serce

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!