Menu
Gildia Pióra na Patronite

czarny tulipan

twoje ciemne włosy falują na wietrze
jak niepodległy sztandar wolności

na maszcie gdy patrzę Tobie w oczy
drżą mi usta i nogi odmawiają posłuszeństwa

kolana stają się z waty oszalałe serce
przyśpiesza taktu szybkością w krwiobiegu

pierwsze symptomy miłości znoszę
w milczeniu zahipnotyzowana

pozostając wierną do końca
twojemu wzorcowi idealnemu
mój czarny tulipanie

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!