Menu
Gildia Pióra na Patronite

ziemia

twoja
przybrana matka

wszystko idzie do ziemi
ale tylko niektórzy

do nieba

84 150 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!