Menu
Gildia Pióra na Patronite

(14-18XI) do M

twoja nieobecność,
najpewniej to ona
tak powoduje
że coś mnie uwiera w sobie
i że
jakoś tak
w życiu mi tak bardzo
niewygodnie

3909 wyświetleń
102 teksty
4 obserwujących
  • Nina K

    24 November 2017, 14:42

    Jak czarno biała? W jakim sensie?

  • 20 November 2017, 12:58

    Czuję go sobą....I tez mi jakos w zyciu niewygodnie

  • marka

    19 November 2017, 22:46

    Wiersz jak czarno-biała fotografia.