Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noga

Twoja piękna noga.
Noga.
Udo - łydka - stopa.
Noga jedna, bo drugiej nie masz.
Za to ją kocham,
Bo dostaję zniżkę w PKP jako Twój opiekun.
W naszej łazience
Pół maszynki i pół pianki.
Za to ją kocham,
bo mam miejsce na półtora mydła
Jako że, mam 3 nogi.
Za to ją kocham,
Bo razem mamy cztery, czyli normalnie.
Jedna do pieszczenia,
Jedna do masażu.
Za to ją kocham,
Bo pół olejku jest tańsze niż cały.
Po jednej twej skarpecie w szufladzie
I jeden but pod drzwiami.
Za to ją kocham, bo i prania mniej, i pół pasty wystarcza.
Noga.
Udo - łydka - stopa.
Lecz i bez niej
Będę Cię kochał do końca.

1084 wyświetlenia
9 tekstów
1 obserwujący