Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoja

twoja miłość
przenosi mnie
w nieznane
rejony szczęścia
zaskoczona
wyznaniem
nie potrafię
odnaleźć się
w nowej
rzeczywistości
odurzona
zasypiam
jak dziecko

31 364 wyświetlenia
287 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!