Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak

Twoją kreską Panie
Chcę być rysowana
Grubym konturem ograniczona,
Jednak - wolna.

Mocną kropką nad "i"
Niech będzie ma wiara,
Nie znakiem zapytania,
Nie ulotnym przecinkiem.

Proszę krzycz przeze mnie
Przez me czyny, Jezu
Chcę hałasu,
Co uzdrawia jak cisza.

10 041 wyświetleń
106 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!