Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dusza

Twoja dusza oddaje się mojej,
Wspólnie tkwimy w tej więzi głębokiej.
Wznosimy się ponad codzienność,
W czułości, miłości, pełni szczęścia.

Twoje myśli, uczucia, pragnienia,
Wszystko, co w duszy się ukrywa.
Oddajesz mi to, czego nie zobaczy nikt,
Bo nasza więź jest wyjątkowa i piękna.

Twoja dusza otwiera się dla mnie,
Wprowadzając mnie w jej wewnętrzne tajemnice.
Jestem wdzięczny za tę intymność,
Bo dzięki niej czuję się prawdziwie żywy.

Twoja dusza to skarb bezcenny,
W którym znajduję spokój i bezpieczeństwo.
Oddaje się mi, a ja ją pielęgnuję,
By kwitła w blasku miłości i zrozumienia.

Twoja dusza jest darem dla mnie,
I ja obiecuję chronić ją z całej siły.
Oddajemy się sobie, zjednoczeni,
Tworząc więź, która trwać będzie wiecznie.

31 286 wyświetleń
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!