Menu
Gildia Pióra na Patronite

twoja dłoń wprawia w drżenie już inne ciało
jej nagość twój żar zalało
otulasz miłością każdy milimetr całości
nie szczędzisz jej czułości
a ja skulona na zimnym łóżku bez ciebie
przywołuję te wspomnienia
kiedy to ja byłam w niebie

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • Rozczochrana

    1 January 2014, 21:12

    Dziękuję! :)