Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

twoja czy moja
drąży nieustannie skałę

czuję jej słodycz
w łagodnym dotyku
i nie wiem
która słodsza - moja czy twoja

- jakie to ma znaczenie
gdy tworzą całość

39 352 wyświetlenia
251 tekstów
27 obserwujących
  • .Rodia

    26 January 2022, 18:30

    holistyczne podejście

    1 i 9 też dają dychę, a jednak można by czepiać się znaczenia tych składowych

    • Maryla S.

      26 January 2022, 20:24

      Nie ilość, a jakość ma znaczenie, chociaż w życiu bywa różnie. Pozdrawiam Marku🙂

    • .Rodia

      30 January 2022, 13:35

      Również Pozdrawiam, brakowało mi dzisiaj pozdrowienia, więc dziękuję.