Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Twoją być..."

Twoją być:
Niecodziennością -
Codzienną
Głośną -
Ciszą
Ostatnią i Pierwszą godziną
Twoją melodią
Siłą i Słabością
Suchym deszczem
I jeszcze chcę być...
Deszczem zmian
Ożywczym
Łzą smutku i
Łzami radości
Tyle we mnie sprzeczności
Tyle niepewności w letni czas
Ten co dojrzewa w Nas...

27.07.2020

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!