Menu
Gildia Pióra na Patronite

przy zapalonym neonie miłości

twój zapach oplata talię
dotykiem rozweselasz cień
spojrzeniem przenikasz
każdą płaszczyznę doznań

sprawiasz,że oddycham
niesamowitym życiem
łapię nić miłości - jak
zagubiony owad w sieci

świat przyszedł do mnie w dłoni,którą otwarłeś

dedykowane: miłości...

1335 wyświetleń
8 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    14 February 2014, 00:26

    ładna dedykacja
    pozdrawiam :)

    od Taleja