Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapach namiętności

Twój zapach, jak zmysłowy wiatr, mnie owładnął,
Kusząc moje zmysły, jak kwiaty na łące.
Wonień twój unoszący się wokół mnie,
Zachwyca i oczarowuje, jak magia nieznana.

W każdym powiewie czuję nutę tajemniczą,
Która rozpala płomień żądzy i pragnienia.
Twoje perfumy tańczą na skórze mej,
Wpływając na zmysły jak muzyka spełnienia.

Twój zapach jest esencją wyjątkowości,
Odzwierciedleniem duszy pełnej blasku.
W nim odnajduję cząstkę nieba i słońca,
Które otulają mnie miłością i uczuciem.

Twoja wonność przyciąga mnie jak magnes,
Wpływając na mój umysł i serce.
Niech ten zapach wypełnia nasze chwile,
Budząc pragnienie, czułość i namiętność.

Twój zapach zniewala, jak piękne opium,
Wprowadzając mnie w świat rozkoszy i fantazji.
Niech ta wonność trwa wiecznie w naszej przestrzeni,
Tworząc niezapomniane wspomnienia pełne rozkoszy.

31 286 wyświetleń
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!