Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twój ulubiony...?

Twój ulubiony kolor?
Kolor Twoich oczu.
Twoj ulubiony smak?
Smak Twoich ust.
Twój ulubiony owoc?
Owoc Twej miłości.
Twój ulubiony dźwięk?
Dźwięk Twojego głosu.
Twoje ulubione miejsce?
Twoje ciepłe serce.
A gdzie reszta świata?
Stoi tu przede mną.

22 082 wyświetlenia
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!