Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uśmiech w błękicie

Twój oddech na skórze.
W ostygłej lawy
Szorstkości baklavy
Krwiste słońcem róże.
Dzień dniem gna
W plątaninie traw.
W snach
Ja kowboj, komandos, bohater,
Ty
Kina, gdzie film ze mną
Wyświetlają, całym światem.
Światem
Z tymi pięknymi ciszami,
Gdy Bóg uśmiecha się nami.

41 487 wyświetleń
573 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!