Menu
Gildia Pióra na Patronite

Drobinka...

Twój oddech
jest tak słodki
gdzie każdej nocy
zrywam się z łóżka

Otumiona miłością
patrzę jak śpisz
i zdrowo rośniesz
moja drobinko

Nie potrzebuję
nic więcej odkąd
zrozumiałam
jakim jesteś darem...

07.01.2021

❤️

52 704 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    8 January 2022, 07:55

    ..szczęśliwości i pięknych chwil.dla rodzinki 😊
    a Łucja niech zdrowo rośnie! 😘

  • Eneida

    7 January 2022, 20:19

    To, jak piszesz, co piszesz jest piękne, przepełnione matczyną Miłością.
    Życzę Tobie i Twojej drobince, kruszynce wszystkiego najlepszego.
    Pozdrawiam serdecznie :)

    • Pechowa_

      7 January 2022, 20:29

      Malutka stała się moją inspiracją ❤️

      Dziękuję Pięknie ❤️