Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostatni wiersz o was

Twój nowy wieczny dom ...
ziemią mokrą przysypany,
stęchły, marny i drewniany
a w środku ty ...

Kości tylko z cię zostały,
resztę larwy pozjadały
a moje łzy ... (?)

Dawno z oczu już zniknęły,
zapomniały i wyschnęły ...
zbyt byłeś zły ...

By nad tobą łzy wciąż ronić,
a to wszystko tylko po nic
a byle by ...

Ryj twój podły i przeklęty
na mą krzywdę uśmiechnięty
tak stale był ...

Ostateczna wizja
waszej strasznej śmierci ...
nic mnie już nie rusza,
nic mnie już nie mierzi ...

A na piedestale
my dwoje jako pierwsi ...

a nad świeci serce
wyrwane z mej piersi.
https://www.youtube.com/watch?v=UPDzpr7S2Ks&t=4s

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!