Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod płaszczem Twojego cienia

Twój cień niczym anioł
towarzyszy mi wszędzie
rozpościera nade mną
Swój parasol ochronny

od posępnych myśli
cały czas mnie chroni
Jesteś miłości apteką
dla mnie i oazą spokoju

mocą słowa mnie
ujmujesz nie żałując
ciepła osłony trzymasz
nade mną pieczę w dzień

i w nocy zawsze
kiedy jest mi smutno
i pełna jestem obaw
wątpliwości wiem

pod płaszczem
cienia pocieszysz
na poczekaniu
złe czarne chmury...

przegonisz

92 573 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!