Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Twe słowa to muzyka
na czekanie
to ostatni dzwonek
jestem klawiszem
uginam się pod naciskiem
chcę się wyciszyć
ale wciąż czuję
wibracje

276 118 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!