Menu
Gildia Pióra na Patronite

rumba dwojga serc

Twe oczy radością płoną
Gdy znowu w nie patrzę
Gdy wirujemy wspólnie
Czas nasz chwytając na zawsze!

Obejmując go, pieszcząc
Wyrywając go z mroku
I odrzucając na chwilę
Dręczący nas niepokój...

Łapiąc wzajemne spojrzenia
Słysząc szybkie oddechy
Zapadamy w nirvanę
Będąc z sobą na wieki!

Które tak będą trwały
Aż nasze ciała splecione
Staną się jednym tchnieniem
Co świat cały pochłonie...

4925 wyświetleń
30 tekstów
5 obserwujących
  • krysta

    18 February 2014, 14:36

    podoba się - ładny wiersz
    pozdrawiam

  • Janya

    18 February 2014, 13:33

    ładny wiersz:))
    pozdrawiam:)

  • awatar

    18 February 2014, 13:10

    ładnie złożone