Menu
Gildia Pióra na Patronite

Błękit

Twe oczy otwartą księgą mi
Dobroć i mądrość w nich

Twe oczy dwa oceany
W których zanurzam się bez tchu
I bez pamięci tonę

Twe oczy zwierciadła duszy
Miłością przepełnione

Dedykowane

2928 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    15 February 2023, 20:59

    Widać obraz .

  • 12 November 2016, 00:54

    Film oglądałam, piękna muzyka i świetne zdjęcia.
    Dzięki :)
    Kolorowych :))

  • 10 November 2016, 22:42

    Wielki błękit... :)
    Przy okazji polecam film.
    Bardzo ładny wiersz.

    Miłego wieczoru. :))

  • 10 November 2016, 22:12

    Dzięki Cris :-)

  • Cris

    10 November 2016, 02:05

    uroczy ten ''Błękit''
    :)