Menu
Gildia Pióra na Patronite

***You`re The One I Need ...❤

twe oczy łagodne
malowane barwami Nieba
uwięziona w ich blasku
zatapiam się
w twą bezkresną duszę

twe słowa muskają
brzegi myśli
obmywając
niechciane wspomnienia

dotykać cię chcę
delikatnie
niczym mgła
otulająca horyzont

dla Ciebie
zjawie się jak błysk
złotych warkoczy
witający świt
tam gdzie okiem sięgniesz
będę
obiecuję ...

Kochanemu N...❤

8.06.2018
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=ri0Y7ZlqZDk

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • 20 June 2018, 19:07

    Zatapiam się w słowach...
    Miłego wieczoru. :))

  • kati75

    20 June 2018, 09:14

    nie ważne ile bierzesz od innych ale to ile dajesz z siebie miłość najpiękniejsza ofiara:-)))pozdrówka Malusiu:-)))))