Menu
Gildia Pióra na Patronite

szybko...

Twe drżenie rozbudza największy mój skarb
i pupa soczyście zachęca, jej smak
me soki szaleją w oddechu, Twój rytm
uniesień splecionych doszedłem na szczyt...

3287 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • motylek96

    1 July 2010, 20:48

    Czy to ma być erotyk?

  • awatar

    1 July 2010, 19:20

    ta, a co z nią, też szczytowała ?