Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na zawsze w pamięci

Twarz Twoja piękna
jak zawsze mnie zachęca
Lecz ja całować jej już nie mogę
przysięgłam to sobie,
przysięgłam przed Bogiem!
Minione noce beztroskie i błogie
teraz wypełnione są pustką
i tęsknoty głodem
W lustro wspomnień spoglądam
dziś znów
I szukam
Szukam tych kolorowych z Tobą snów
Policzek swój kładę na Twoim ramieniu
Ciężko mi, bo znów robię coś wbrew sobie
i swemu sumieniu...
Choć nie będziesz nigdy ze mną żył
i nigdy też nie będziemy ze sobą
Razem
- tak na prawdę
Prawdziwy pozostaniesz w moim wspomnieniu
Na zawsze żywym będziesz tam obrazem
Na wieku realny i "mój! po tej stronie świadomości
Pełen zrozumienia
i gorącej dla mnie miłości...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!