Menu
Gildia Pióra na Patronite

fontanna milczenia

twarz przystroiła uśmiechem
kwiecistą suknię ubrała
ostatni łyk kawy
kolejny dzień rozpoczęła

nikt sie nie spodziewał

pod woalką ze słoneczników
pokiereszowaną duszę ukryła

bladoczerwony lęk pulsuje
szarym chodnikiem
między ludzimi

bezpieczne schronienie
gdzieś na odosobnieniu
z dala od gwaru

tam gdzie myśli swobodnie płyną
fontana milczenia tryska słowami

http://youtube.com/watch?v=ZBj9QuCobd4&feature=share&utm_source=EKLEiJECCKjOmKnC5IiRIQ

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!