Menu
Gildia Pióra na Patronite

twarz mnie już boli.
i mięśnie.
od ciągłego uśmiechania się
na myśl o Tobie.
i oczy mnie szczypią.
pieką, palą
od ciągłego wpatrywania się
w Twoje zdjęcia.

chwytam,
zapamiętuję
wszystkie owady
i motyle.
zamknąć je chcę
z chórem aniołków
co niesie mnie do chmur,
do nieba.
zawsze kiedy jesteś
blisko.
wzięłam sobie Ciebie
do serca.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!