Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na zagrodzie u Wiesia

Twardogłowy psychopata
podpowiedział wzór psubratu
aby ten się zajął lalą
kody kazał śledzić -pani

Posłuchała się piguła
ściągła kody na numerze
teraz Krysia tylko patrzy
kiedy wpłynie wzór podatku

Jeden numer kilka wziątek
i już mają Grazię w dołku
i na danych i na przyjmie
synek dobry w algorytmie

A i mamuś z Radzięcina
wie co wina co przyczyna
i jak ukraść jak zamotać
uśmiech szczerzyć koło płota

Księdzu maścić pięty zawsze
lizać dłonie na przynętę
aby w niebie stawiał kuzyn
fundamenty dla rodziny

Funkcje synek poznał dobrze
polibula to nie mundur
teraz tylko podpowiada
kiedy ukraść u sąsiada

Numer mają receptury
i na funkcje i na dziury
a i plotki kocha mamuś
tam namieszać tutaj przejąć

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!