Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

skrawki

Teksty z obrazami - skrawki - motylek96
skrawki - motylek96

twarde słowa wytarły
treść życia
z dni

lęki nie bledną
błąkają się
brukowanymi chodnikami

formują dusze

rozmazanym uśmiechem

*rys. Joao Fernandes

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!