Menu
Gildia Pióra na Patronite

dar

Twarda jak skała
Niewzruszona byłam
Dopóki cierpienie nie przyszło
Potrafi zmienić widzenie człowieka
Na wszystko

Topię się jak lód na słońcu
Nie potrafię pojąć bólu
Oczy wiecznie zapłakane
Za to czyste wykąpane
W soli

Szanuj życie mój kolego
To ci powiem bez wątpienia
W parę sekund nasze życie
Ze szczęśliwego w piekło
Się zmienia...

11 584 wyświetlenia
35 tekstów
22 obserwujących
  • słoneczniki

    17 September 2011, 20:59

    "(...) cierpienie (..)
    Potrafi zmienić widzenie człowieka
    Na wszystko"
    - Jakże prawdziwe słowa...