Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żegnaj Marku ...

tuż po wiadomościach
w lutowy wieczór
zaszło słońce
zapłakało niebo
ktoś położył się spać
pojawiły się :
smutek i samotność...

25 105 wyświetleń
92 teksty
3 obserwujących
  • klorynda

    31 October 2016, 20:01

    Dzięki za komentarze pozdrawiam serdecznie ...

  • Cris

    31 October 2016, 19:58

    Czytałam też o Danusi...prawie w każdym z nas są takie wspomnienia

  • Cris

    30 October 2016, 20:46

    smutne wspomnienie.
    pozdrawiam.