Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie dla mnie

tutaj - nieswojo czuję się
to miejsce jak nie dla mnie jest,
ale musze w nim trwać,
bo żadna inna ścieżka nie prowadzi stąd.

25 651 wyświetleń
179 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!