Menu
Gildia Pióra na Patronite

czas.

Tu płynie czas,
tam mija chwila,
my jesteśmy wciąż tacy sami.
Co mamy zrobić by czas się zatrzymał,
byśmy mogli wszystko naprawić ?.

2967 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • Py$ka

    5 November 2010, 15:54

    Piękne ;))