Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Tu leży człowiek
…taki jego wiek
Nie zdziałał nic
Chciał tylko żyć

Połóż chryzantemę
Wyrównaj ziemię
Zapamiętaj go
Powstrzymaj szloch
Bądź z nim, nie żegnaj
Niech listopad to będzie maj
https://www.youtube.com/watch?v=r35WQD6MCe0

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    30 October 2016, 17:13

    Dzięki.

  • Cris

    30 October 2016, 17:08

    Czytam kolejnyyy raz...przyciąga treścią...b.ładny, akurat na ten czas.
    Pozdrawiam.

  • M44G

    27 October 2016, 21:27

    Miło Cię Lolu widzieć. Śpi słodko.

  • onejka

    27 October 2016, 20:50

    Dziekuję, wzajemnie dobrej nocy.

  • M44G

    27 October 2016, 20:44

    onejka Dziękuje za taki komplement. Dobrych snów.

  • onejka

    27 October 2016, 20:40

    Dwa skojarzenia po przeczytaniu wiersza: "tu leży rycerz...' Niemcewicza i " tu leżą Beksińscy pocałujcie ich wszyscy w d... "
    A Twój wiersz Marjanie ? Jest Świetny !!

  • M44G

    27 October 2016, 20:28

    Jak i ja Ciebie Serdecznie.

  • 27 October 2016, 20:20

    Niech.
    Pozdrawiam. :))