Menu
Gildia Pióra na Patronite

TAK PÓŹNO

Tulę się do ściany,
tylko ona mnie chce.
Rozbijam słoik z powidłami mojej mamy,
dziad z wąsami pyta się co robię,
tak późno chodzę spać...

27 751 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!