Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja - Sen

Tulę się w objęciach milczenia
W tym miejscu jestem istotna
Odziana jasnym światłem
Ignorując zewnętrzną ciemność
Gdzie mój głos cichszy niż cisza
Na kształt słowika
Piękny choć głuchoniemy
Chociaż zwinięta jak kopnięty kot
Rzeczywistością słodkawo szyderczą
Chociaż nikt nie słyszy
Każdy słyszący głuchoniemy
Niech wie .. że tutaj jestem szczęśliwa
Otulona woalem wolności

12 114 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    30 November 2012, 15:03

    Pięknie otuliłaś mnie swoimi słowami....