Menu
Gildia Pióra na Patronite

wracam

Tuląc duszę do ramienia
Owiniętą w ciepły koc
Twoich ramion
Zamykam oczy

Pozwalając im odpocząć
Zwilżyć suche powieki
Wczorajszym dniem piekące
Oddając sumienie na urlop
Wieszając je na chwile do szafy

Wdychając zapach skóry
Wlewając usta w Twój kark
Czując snujący się oddech
Wypuszczam powietrze
Zaległe w płucach
By oddech Twój złapać
Do butelki
Słów mych

31.01.2012

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
  • Leeni

    31 January 2012, 13:17

    Mi również zrobiło się cieplutko czytając ten wiersz.. :))

    ~L.

  • giulietka

    31 January 2012, 13:06

    To będzie przytulnie;))
    Pozdrawiam;)

  • zugimihau

    31 January 2012, 12:56

    a no tak, bo to dzisiaj:) jak mnie dziewczyna dorwie to...;P

  • giulietka

    31 January 2012, 12:50

    Bardzo ciepły wiersz!
    W sam raz w taki mroźny Dzień Przytulania;))