Menu
Gildia Pióra na Patronite

mgła wspomnienia...

Tu wieczorem tkwię
i lubię, gdy
otulają mnie
te srebrne mgły.

Czerwone słońce
na drzew czubkach,
na sieci lśniącej
pereł szuka.

A ja, co robię
w tym czar-miejscu?
Myślę o tobie,
z kolcem w sercu.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • kuloodporna

    11 February 2021, 20:59

    szkoda , że z kolcem w sercu ... :( ...lepiej myślę o tobie z uśmiechem w sercu .....no chyba , że ten kolec to kolec.....kolec kolców.....masło maślane.....ale fajne .....tylko ten kolec mi kolcem w oku.....hahahha

  • Maciek Zz

    21 June 2020, 21:39

    Jak dasz radę, próbuj szczęścia,
    - moja myśl jest coraz śmielsza ;)