Menu
Gildia Pióra na Patronite

tupet

tu-pet tu
tu-pet tam
a-gresja pan-oszy się
i pani też
co rusz tuż tuż

sz-cz-e-rz-y kły
i tu i tu...
tu-pet ich
u twych stóp
niech zosta-nie tam

nie nie unoś go
do ust to pet
sło-ma z ów but-ów
nie-takt
popiel-niczka

papier-osa
tu-tka żądła pet
kamień no-życe
iskry błysk
siwy dym

10.11.2021, 23.59

33 769 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
  • kukaczka

    13 November 2021, 19:55

    😁 bajkolandia

    • Monika M.

      13 November 2021, 20:05

      Tylko na smut-no... no...