Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenia

Tu nic nigdy nie mogło być inaczej,
bowiem świat ten się składa z przeznaczeń.
Twoje życie jak powieść się toczy
i Cię prosi byś otworzył swe oczy.

Zanim zaśniesz obyś lepiej się obudził
i zobaczył wokół siebie innych ludzi
i dlaczego jest jak jest się zastanowił
i dlaczego nikt inaczej nie zrobił.

71 014 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    9 November 2018, 03:26

    Wiem, samolubów jest zbyt wielu a rzeczywistość zniekształcona. Pozdrawiam.

  • 8 November 2018, 21:31

    Świetne, ale do KOGO to trafi???
    "Zobaczyć wokół siebie innych ludzi"
    Jakie to byłoby piękne...
    A.