Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orbita

***
Tu na orbicie,
Nieważkie jest życie
Niestałe i niepewne wcale
Latają pomiędzy, cudze jady i żale
Czasem i zawiść się o nas obije
Tak na orbicie się właśnie żyje
***

715 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!