Menu
Gildia Pióra na Patronite

sklep mięsny

Tu każda myśl
ocieka krwią
pustego żołądka

Rzeźnik pasjonat
rzeźbi w górze tkanki
najróżniejsze impresje

Seksowne ekspedientki
szczerzą wampirze kły
wybielone pastą do zębów

Taka szyneczka może być?
dziewczyna - głaszcząc się po uchu - pyta
a emeryt...erotoman
ślini się i wzdycha.

marka

127 934 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Ahawah

    1 July 2010, 11:42

    Podoba mi się ten wiersz, ze względu na bezpośredniość i konkret w przesłaniu. Nie zawsze takie zabiegi są wskazane, ale w tym wydaniu jak najbardziej. pzdr