Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tutaj

Tu jest moja rzeczywistość.
Właśnie tu gdzie twoja wyobraźnia.
Tu jest moje słońce.
Właśnie tu gdzie twoje niebo.
Tu jest moja muzyka.
Właśnie tu gdzie twoje nuty.
Tu jest mój czas.
Właśnie tu gdzie twój zegar.
Tu jest moje serce.
Właśnie tu gdzie jesteś ty.

65 343 wyświetlenia
683 teksty
18 obserwujących
  • obito

    11 November 2010, 21:16

    Ciekawy i ładnie napisany - pozdrawiam :)

  • honey_007

    24 May 2010, 23:05

    Lekko, ciepło, przyjemnie...wyjątkowo i niebanalnie o miłości :))

  • Piłkareczka*

    10 May 2010, 12:34

    Duży plus :)

  • marka

    9 May 2010, 22:09

    Ciekawy.
    lekko się czyta i taki logiczny.
    Jak muzyka