Menu
Gildia Pióra na Patronite

w domu, którego nie ma

tu
jest miejsce którego szukam

zamknięto drzwi
połknięto klucze
z okien syczy strach

w moim brzuchu dojrzało słońce
ze skóry wycięłam
coś na kształt serca

teraz
uczę się kochać

najpierw ćmy
potem martwe

17 801 wyświetleń
178 tekstów
95 obserwujących
  • 25 December 2012, 17:37

    teraz
    uczę się kochać

    najpierw ćmy
    potem martwe

    Teraz uczę się
    pokory
    najpierw wobec słów
    potem Ciebie

  • Papillondenuit

    21 May 2012, 15:45

    dziękuję, miło mi...
    pozdrawiam Was również
    :)

  • Akte

    14 May 2012, 12:54

    Marie Twój wiersz zostawiłam sobie na koniec, by był dobrym początkiem
    ...intryguje, nawet bardzo
    pozdrawiam ciepło :)

  • Papillondenuit

    14 May 2012, 05:45

    dzięki za opinię Alex
    tytuł i wiersz przyszedł sam
    widocznie miał być taki jak ja - nieidealny

    pozdrowienia

  • Papillondenuit

    13 May 2012, 23:51

    za ślad
    dziękuję