Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tu gdzie wszyscy
Zagubili się w wartościach
Ja szukam bratniej duszy
Po drodze spotykam wiele
Na pozór takowych
Jednak wolę te prawdziwe

1469 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • awatar

    1 March 2013, 19:15

    ja też z grzybów wolę prawdziwki ale najbardziej s,aakują maślaki