Menu
Gildia Pióra na Patronite

MoC jednOści

Trzy Ptaszki śpiewają, dzwoneczki nam grają
Duszyczki uśmiechnięte - blaskiem swym zaklęte
Oddałaś mi wszystko, twe serce jest blisko
Niech ptak ten wzlatuje, życie śpieszno ulatuje
Choć lękam się znaku cierpienia, zabierz słowa zwątpienia
Czarna Madonna nas prowadziła na Jasnej Górze błogosławiła
Wybacz winy mego świata, którego grzech dusze oplata
Samotnie, blado zasypiamy - Oblicza twego szukamy
Klękam przed Tobą jedyna - ku relikwii św. Walentyna
Kiedy zima nastanie, serce przytul jej Panie
Żegnam się moja wieczności dla jednej nieba Miłości...

77 831 wyświetleń
1185 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!