Menu
Gildia Pióra na Patronite

żądza

trzyma mnie w trybach
i kręci mną jak chce,
ręce drżą okropnie
i dotknąć tego chcę,
dotknąć , obejrzeć,
z tyłu i z przodu,
oczy nacieszyć,
do szuflady schować,
znowu wyjąć,
spojrzeć pod światło,
pot czoło rosi,
bo znaki nie takie...
wielką ma siłę
i potrafi urządzić,
wielka i nieokiełznana
żądza pieniądza...

4031 wyświetleń
19 tekstów
1 obserwujący
  • Pytia

    25 November 2016, 21:41

    co to ma być?

  • Renika

    25 November 2016, 21:37

    Dzięki:)

  • 25 November 2016, 21:34

    Nieźle :)