Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myśl

Trzymam myśli kurczowo-
Jak pióro
Obracam je i obgryzam końcówki
Czasem układam na papierze
i natychmiast usuwam
Kleksy bez wyraźnego kształtu,
Którym nie można nadać konturów
Trzymam... duszę...

21 812 wyświetleń
213 tekstów
130 obserwujących
  • 19 October 2019, 17:42

    Smok zaksztusił się animuszem...
    ojjj, ojjj, bo się squszę... :D

    Wzajemnie :))

  • 16 October 2019, 14:38

    Aż się krztuszę- czy ja duszę?
    Yesteś nieco figlarny... jak tuszę...
    Więc spasować chyba muszę
    By zachować spokojne myśli i... duszę ;-)
    Ech, Smoku... pozdrawiam jesienno- pięknie dziękując za odwiedziny. Miłego...

  • 15 October 2019, 18:02

    Prawie dałbym Ci się... udusić. ;)
    Miłego wieczoru. :))